ОБЕЗБЕДУВАМЕ ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ОПРЕМА

производи

ОБЕЗБЕДУВАМЕ ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ОПРЕМА

Истакнати производи

 • МЕТАЛНО СЕДИШТЕ (ФОЛВИК) ТОПЧКИ ВЕНТИЛ

  МЕТАЛНО СЕДИШТЕ (ФОЛВИК) ТОПЧКИ ВЕНТИЛ

  Преглед на производот Кован челичен прирабник тип на топчест вентил под висок притисок што ги затвора деловите на топката околу централната линија на телото на вентилот за ротација за отворање и затворање вентил, заптивката е вградена во седиштето на вентилот од нерѓосувачки челик, металното седиште на вентилот е обезбедено со пружина, кога површината за заптивање се истроши или гори, под дејство на пружината да го турка седиштето на вентилот и топката да формира метална заптивка. Покажете уникатна функција за автоматско ослободување на притисокот, кога луменот на вентилот среден притисок мор...

 • Ansi, Jis Globe Valve

  Ansi, Jis Globe Valve

  Опис на производот J41H глобус вентилите со прирабница се дизајнирани и произведени според стандардите API и ASME. Глобус вентилот, познат и како прекинувачки вентил, припаѓа на вентилот за присилно запечатување, така што кога вентилот е затворен, мора да се изврши притисок на дискот за да се присили Заптивната површина да не истекува. Кога медиумот од долниот дел на дискот влегува во вентилот, работната сила потребна за надминување на отпорот е силата на триење на стеблото и амбалажата и потисокот генериран од притисокот на т...

 • Ansi, Jis Gate вентил

  Ansi, Jis Gate вентил

  Карактеристики на производот Дизајн и производство на производот во согласност со странските барања, сигурно запечатување, одлични перформанси.② Дизајнот на структурата е компактен и разумен, а формата е убава.③ флексибилна структура на портата од типот на клин, поставени тркалачки лежишта со голем дијаметар, лесно отворање и затворање.(4) Разновидноста на материјалот на телото на вентилот е завршена, пакувањето, дихтунгот според реалните работни услови или барањата на корисникот разумен избор, може да се примени на различни притисоци, т...

 • Вентил за порти од фалсификуван челик

  Вентил за порти од фалсификуван челик

  Опис на производот Внатрешна нишка и приклучок заварени од фалсификуван челичен портен вентил отпорот на течноста е мал, отворете го и затворете бараниот вртежен момент е мал, може да се користи во медиумот за да тече во две насоки на цевководот на прстенестата мрежа, односно протокот на медиумот е не е ограничена. Кога е целосно отворена, ерозијата на површината за заптивање од работниот медиум е помала од онаа на вентилот со глобус. Структурата е едноставна, процесот на производство е добар, а должината на структурата е кратка.Продук...

Верувајте ни, одберете не

За нас

 • 1541467374

Краток опис:

TAIKE VALVE CO., LTD е со седиште во Шангај, Кина.Тоа е кинеско-странско заедничко вложување бренд претпријатие.Тоа е меѓународно претпријатие кое интегрира истражување и развој, дизајн, развој и производство.Има многу
Во производствената база, воведувањето на напредна технологија на производство и систем за управување.

Учествувајте во изложбените активности

НАСТАНИ И ТРГОВСКИ САМИ

 • Предности на TAIKE вентил пневматски триделни топчест вентил

  Предности на пневматскиот триделен топчест вентил: 1. Отпорот на течноста е мал, а неговиот коефициент на отпор е еднаков на оној на делови од цевки со иста должина.2. Едноставна структура, мала големина и мала тежина.3. Тесни и доверливи, материјалот на површината за запечатување на топчестиот вентил е широко ...

 • Карактеристики и употреба на Taike вентил Y-тип филтер!

  Филтерот во форма на Y, произведен од Taike Valve Co., Ltd. е неопходен уред за филтрирање во системот за цевководи за пренесување медиуми.Обично се инсталира на влезот на вентилите за намалување на притисокот, вентилите за ослободување, вентилите за постојано ниво на водата или друга опрема за отстранување на нечистотиите во медиумот...

 • Карактеристики на Тајке вентил внатрешен топчест вентил со навој

  Структурни карактеристики на внатрешните навојни топчести вентили 1. Според структурата на телото на вентилот, топчестиот вентил за поврзување со внатрешен навој е поделен на едно парче, две парчиња и три парчиња;2. Телото и капакот на вентилот усвојуваат напредна технологија за лиење силиконски раствори...

 • TKYCO вентил H71W Проверен вентил за нафора

  Проверениот вентил за нафора H71W произведен од Taike Valve Co., Ltd. е составен од тело на вентил, диск, пружина и така натаму.Вентилот се поставува хоризонтално или вертикално во системот на цевководи за да се спречи враќањето на медиумот назад.Има предности на кратка структура, мала големина, мала тежина,...

 • Предности, недостатоци и мерки на претпазливост при инсталација на затворачките вентили

  Вентилите со глобус за вентили Taike ги имаат следните предности: Вентилот за затворање има едноставна структура и е релативно удобен за производство и одржување.Вентилот за затворање има мал работен удар и кратко време на отворање и затворање.Вентилот за затворање има добри перформанси на запечатување, ете...

 • партнер (4)
 • партнер (7)
 • партнер (3)
 • партнер (8)
 • партнер (6)
 • партнер (5)
 • партнер (2)
 • партнер (1)