NE OFROJMË PAJISJE ME CILESI TË LARTË

produkteve

NE OFROJMË PAJISJE ME CILESI TË LARTË

Produkte të veçuara

 • VALVULË TOPIKE SELILJE METALIKE (FALSIKUAR).

  VALVULË TOPIKE SELILJE METALIKE (FALSIKUAR).

  Përmbledhje e produktit fllanxha prej çeliku të falsifikuar të tipit të valvulës së topit me presion të lartë që mbyll pjesët e topit rreth vijës qendrore të trupit të valvulës për rrotullim për të hapur dhe mbyllur një valvul, vula është e ngulitur në sediljen e valvulës prej çeliku inox, sedilja e valvulës metalike është e pajisur me një sustë, kur sipërfaqja e vulosjes konsumohet ose digjet, nën veprimin e sustës për të shtyrë sediljen e valvulës dhe topin për të formuar një vulë metalike. Shfaq funksion unik automatik të lëshimit të presionit, kur lumeni i valvulës presion mesatar mor ...

 • Ansi, Jis Globe Valve

  Ansi, Jis Globe Valve

  Përshkrimi i produktit valvulat e globit me fllanxha J41H janë projektuar dhe prodhuar sipas standardeve API dhe ASME. Valvula e globit, e njohur gjithashtu si valvula ndërprerëse, i përket valvulës së vulosjes së detyruar, kështu që kur valvula mbyllet, presioni duhet të aplikohet në disk për të detyruar sipërfaqja e izolimit të mos rrjedhë. Kur mediumi nga pjesa e poshtme e diskut në valvul, forca e funksionimit e nevojshme për të kapërcyer rezistencën është forca e fërkimit të kërcellit dhe paketimit dhe shtytja e krijuar nga presioni i t...

 • Ansi, Jis Gate Valve

  Ansi, Jis Gate Valve

  Karakteristikat e produktit Dizajni dhe prodhimi i produktit në përputhje me kërkesat e huaja, vulosje e besueshme, performancë e shkëlqyer.② Dizajni i strukturës është kompakt dhe i arsyeshëm, dhe forma është e bukur.③ Struktura fleksibël e portës e tipit pykë, kushineta rrotulluese të vendosura me diametër të madh, hapje dhe mbyllje e lehtë.(4) Shumëllojshmëria e materialit të trupit të valvulave është e plotë, paketimi, copë litari sipas kushteve aktuale të punës ose kërkesave të përdoruesit përzgjedhje të arsyeshme, mund të aplikohet në presione të ndryshme, t...

 • Valvula e portës së farkëtuar prej çeliku

  Valvula e portës së farkëtuar prej çeliku

  Përshkrimi i produktit Rezistenca e lëngut të valvulës së valvulës së portës së farkëtuar prej çeliku të salduar me fill dhe fole të brendshme është e vogël, çift rrotullimi i nevojshëm hapet dhe mbyllet është i vogël, mund të përdoret në medium për të rrjedhur në dy drejtime të tubacionit të rrjetit unazor, domethënë, rrjedha e mediave është nuk kufizohet. Kur hapet plotësisht, erozioni i sipërfaqes së izolimit nga mediumi i punës është më i vogël se ai i valvulës së globit. Struktura është e thjeshtë, procesi i prodhimit është i mirë dhe gjatësia e strukturës është e shkurtër.Prodh...

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

 • 1541467374

Përshkrim i shkurtër:

TAIKE VALVE CO., LTD e ka selinë në Shangai, Kinë.Është një ndërmarrje e markës së përbashkët kinezo-të huaj.Është një ndërmarrje ndërkombëtare që integron R&D, projektimin, zhvillimin dhe prodhimin.Ka shumë
Në bazën e prodhimit, futja e teknologjisë së përparuar të prodhimit dhe sistemit të menaxhimit.

Merrni pjesë në aktivitetet e ekspozitës

NGJARJE DHE SHOKËT TREGTARE

 • Avantazhet e valvulës TAIKE Pneumatike me top valvula me tre pjesë

  Përparësitë e valvulës së topit pneumatike me tre pjesë: 1. Rezistenca e lëngut është e vogël dhe koeficienti i rezistencës së saj është i barabartë me atë të seksioneve të tubit me të njëjtën gjatësi.2. Struktura e thjeshtë, madhësia e vogël dhe pesha e lehtë.3. I ngushtë dhe i besueshëm, materiali i sipërfaqes së vulosjes së valvulës së topit është gjerësisht ...

 • Karakteristikat dhe përdorimi i filtrit të tipit Y të valvulës Taike!

  Filtri në formë Y i prodhuar nga Taike Valve Co., Ltd. është një pajisje filtrimi i domosdoshëm në sistemin e tubacionit për transmetimin e mediave.Zakonisht instalohet në hyrje të valvulave të reduktimit të presionit, valvulave të lehtësimit, valvulave të nivelit konstant të ujit ose pajisjeve të tjera për të hequr papastërtitë në media...

 • Karakteristikat e valvulës së brendshme të topit të valvulës Taike

  Karakteristikat strukturore të valvulave të topit me fileto të brendshme 1. Sipas strukturës së trupit të valvulës, valvula e topit e lidhjes së brendshme me fileto ndahet në një pjesë, dy pjesë dhe tre pjesë;2. Trupi dhe mbulesa e valvulës miratojnë teknologjinë e avancuar të hedhjes së zgjidhjeve të silikonit...

 • TKYCO Valve H71W Valvula e kontrollit të vaferës

  Valvula e kontrollit të vaferës H71W e prodhuar nga Taike Valve Co., Ltd. përbëhet nga trupi i valvulës, disku, susta etj.Valvula është instaluar horizontalisht ose vertikalisht në sistemin e tubacionit për të parandaluar kthimin e mediumit.Ka avantazhet e strukturës së shkurtër, madhësisë së vogël, peshës së lehtë,...

 • Avantazhet, disavantazhet dhe masat paraprake të instalimit të valvulave mbyllëse

  Valvulat globe të valvulave Taike kanë përparësitë e mëposhtme: Valvula mbyllëse ka një strukturë të thjeshtë dhe është relativisht e përshtatshme për prodhim dhe mirëmbajtje.Valvula mbyllëse ka një goditje të vogël pune dhe një kohë të shkurtër hapjeje dhe mbylljeje.Valvula mbyllëse ka performancë të mirë vulosjeje, ja...

 • partneri (4)
 • partneri (7)
 • partneri (3)
 • partneri (8)
 • partneri (6)
 • partneri (5)
 • partneri (2)
 • partneri (1)