ny

Introduktion til arbejdsprincippet for Taike ventil i rustfrit stål kugleventil

Hvad er arbejdsprincippet for Taike ventil i rustfrit stål kugleventil?Som vi alle ved, er rustfrit stål kugleventiler meget brugt som en ny type ventil.Kugleventiler i rustfrit stål kræver kun 90 graders rotation og et lille rotationsmoment for at lukke tæt.Det fuldstændigt lige ventilhushulrum giver en lille modstand og lige strømningsvej for mediet.

1、 Introduktion til arbejdsprincippet for Taike ventil i rustfrit stål kugleventil:

Arbejdsprincippet for kugleventiler i rustfrit stål er at dreje ventilkernen for at gøre ventilen ublokeret eller blokeret.Kugleventiler i rustfrit stål er lette, små i størrelse og kan laves til store diametre.De er pålidelige i forsegling, enkle i struktur og bekvemme til vedligeholdelse.Tætningsfladen og den sfæriske overflade er ofte i en lukket tilstand og er ikke let eroderet af medier.De er meget udbredt i forskellige industrier.Ud fra princippet om kugleventiler i rustfrit stål hører de til samme type ventil som propventiler, bortset fra at deres lukkeelement er en kugle, som roterer rundt om ventilhusets midterlinje for at opnå åbning og lukning.Arbejdsprincippet for kugleventiler i rustfrit stål bruges hovedsageligt til at afskære, distribuere og ændre strømningsretningen af ​​medier i rørledninger.

2 、 Fordele ved Taike ventil i rustfrit stål kugleventil arbejdsprincip:

1. Lav væskemodstand, arbejdsprincippet for kugleventiler i rustfrit stål er, at modstandskoefficienten er lig med den for rørsektioner af samme længde.

2. Arbejdsprincippet for kugleventil i rustfrit stål er enkel i struktur, lille i størrelse og let i vægt.

3. Tæt og pålideligt, tætningsoverfladematerialet på kugleventiler er meget udbredt i plastik med god tætningsevne.Arbejdsprincippet for kugleventiler i rustfrit stål er også blevet brugt i vid udstrækning i vakuumsystemer.

4. Praktisk betjening, hurtig åbning og lukning.Arbejdsprincippet for kugleventil i rustfrit stål er at rotere 90 ° fra fuld åbning til fuld lukning, hvilket letter fjernbetjeningen.

5. Praktisk vedligeholdelse, enkelt arbejdsprincip for kugleventiler i rustfrit stål, tætningsringe er generelt bevægelige, og demontering og udskiftning er relativt bekvemme.

6. På grund af arbejdsprincippet for kugleventiler i rustfrit stål, når kugleventilerne er helt åbne eller helt lukkede, er tætningsfladerne på kuglen og ventilsædet isoleret fra mediet, og når mediet passerer igennem, vil det ikke forårsage erosion af ventilen tætningsflade.

7. Det har en bred vifte af anvendelser, lige fra små diametre til nogle få millimeter, til store diametre til flere meter, og kan påføres fra højvakuum til højt tryk.


Indlægstid: Mar-28-2023